Alla inlägg den 17 januari 2010

Av Jan Karlgren - 17 januari 2010 19:07

Lördagens förlust mot Tibro kändes lite onödig eftersom vi gav bort bollen på tok för många gånger. Nu ska vi bli bättre på att göra klart första momentet innan tankarna skenar iväg till moment två.

Många bra små avtal som vi tränat och pratat om. Hanneles och Amandas sarmarbete fungerade utmärkt. Tyvärr är vi inte riktigt klara över att ta bort långa hörnet och hjälper våra målisar för lite. Vi vet men agerar inte som vi ska. Förutom nämnda samarbete ska Amandas försvarsspel framhållas. Elin B´s fart och kreativitet som V9. Isabell som börjar använda den där långa armen och daskade dit två. Nu tränar vi på och tar oss an Kållandsö nästa gång. Där har vi revansch att utkräva.

Lördagen innehöll även gemensam lunch på Maxim. Hela pizzerian blev röd/svart när Jessica kom med sina 99:or.

96:or och 99:or dominerar i klacken, som vanligt!

HK Country-Eslövs HF 26-27

Yes! Hela familjen Karlgren kom med på bild   

A-laget bjöd på en dramatisk tillställning mot Eslöv. Torsk med minsta möjliga marginal. 26-27. Det var bortalagets målvakt som bärgade segern åt skåningarna. Kul att Åkerman är tillbaka och är riktigt het. Viktor Ljungström höll sitt nyårslöfte och dokumenterade matchen i bilder. Där framgår med all önskvärd tydlighet vem som var mest framträdande. Klicka här

Bra jobbat på norra läktarn när det är 5 minuter kvar. Vore kul om även den läktarn kunde ge lite ljud ifrån sig tidigare. Skulle uppskattas av laget tror jag.

Vi tackar för underhållningen och ser fram emot nästa drabbning!!!

Ovido - Quiz & Flashcards