Alla inlägg den 18 mars 2010

Av Jan Karlgren - 18 mars 2010 21:17

I morgon smäller det. Vi drar till Ålborg (Aalborg) över helgen. Höjdpunkten blir imorgon (fredag) kväll med matchen mellan Aalborg och Horsens. Avskedsmatch för några av svenskorna.    Mer info kommer...


**************************************************
*************************

HK Country behöver nya friska krafter. Det finns eldsjälar i föreningen om behöver hjälp med diverse arbetsuppgifter. Ju fler vi är som hjälper till desto roligare blir det. Inget som helst krav på handbollskunnande snarare tvärtom.

Vi vill att ni som känner att ni vill vara delaktiga i barnens verksamhet och göra det möjligt för oss att fortsätta med vår fantastiska förening - hör av er till mig via telefon eller mail (jan.karlgren@live.se). Jag och Johan Alfredsson har fått i uppdrag att samla ihop ett gäng där många bidrar med lite.

Hör gärna av er med frågor. Passa på - det är fruktansvärt roligt och givande att vara verksam i HK Country  (fråga era barn).

**************************************************
************************ 

Måste bara passa på att skicka ett GRATTIS!!! till Henrik/Peter och hela IFK Skövde till slutspelsplatsen. ÄNTLIGEN! Kanon jobb av hela laget.

Imponerande klok coachning mot Hammarby hemma där det sparades krafter till det avgörande slutskedet. Den bredd har inte Båverud och gänget så de fick slita ont på slutet. Extra kul var det att se en jublande Schneider springa ett halvt ärevarv för att avsluta med att rusa upp på läktarn och krama mamma. En eloge!


Häftigare avslutning i Lund i år och med alla övriga resultat med sig känns det spännande med båda Skövdelagen i slutspel. Lång härlig handbollsvår!

Vart ska det sluta för mäktiga Skövde HF? Jag tror det kan blir riktigt riktigt bra.

Ovido - Quiz & Flashcards